Gå til indhold
Teater og revy forestillinger i Sønderborg-området

Teater og Revy

Foto: Luiz Rolim;

Kom med ind i mørket og vær med når tæppet går til en af de mange forestillinger der kan opleves i Sønderborg og omegn.

Koncertsal i verdensklasse
Alsions koncertsal har ballet og opera opsætninger i verdensklasse via Sønderborg Teaterforening. Tjek kalenderen og book billet til en oplevelse ud over det sædvanlige i en af Nordeuropas bedste koncertsale. 

Den lokale teaterforening
Sønderborg Teaterforening har base i teatersalen ved Hotel Sønderborg Strand, her kan du nyde forestillinger med såvel kendte som lovende danske skuespillere i et vidtfavnende program, fra drama og debat til familieforestillinger samt musicals og danseforestillinger.

Det lille teater i Gråsten er en lokal teaterforening der fremfører forestillinger 4-6 gange om året. Se deres program på teaterforeningens hjemmeside.

En af Danmarks største revyer
Sønderborg Teater er om sommeren hjemsted for Sønderborg Sommer Revy som er én af Danmarks største revysucces´er. Her tages der fat på lokale og nationale emner med et satirisk twist. Resten af året afholdes der foredrag, teaterforestillinger, stand-up og konferencer, så hold øje med programmet på deres hjemmeside.

Als Revyen spiller i Augustenborghallerne og opføres den anden weekend i marts. Her bliver der taget fat på lokale historier fra Sønderborg-området og nationale historier.  

Sønderborg Teaterforening logo
Sønderborg Sommer Revy - logo

Følg os på: