Shopping i Sønderborg-området

Foto: Steve Buissinne

Har du et ”shopping-gen”, der elsker at blive luftet? Så er der rig mulighed for det i et bredt udvalg af butikker i Sønderborg-området, lige fra små specialbutikker til store indkøbscentre.

Året rundt finder forretningerne forskellige lejligheder til en eller anden form for udsalg, så du har altid rigtigt gode muligheder for at gøre et godt køb.

I Sønderborg finder du den hyggelige gågade, Perlegade, som rummer søde butikker og for enden har et mylder af caféer. Inde i midtbyen er der desuden et stort indkøbscenter, BORGEN, med mere end 50 specialbutikker. Har du mod på endnu flere indkøb, så bevæg dig mod Grundtvigs Allé i Sønderborg Øst, hvor der ligger store varehuse.

I byerne rundt om Sønderborg, herunder Gråsten, Augustenborg, Nordborg og Høruphav er der også små hyggelige butikker, hvor du bestemt kan nyde den dejlige, intime stemning og venlige mennesker. I Gråsten ligger blandt andet Ulsnæs Centret.

Butikkerne har typisk åben fra 10.00-17.30 på hverdage og om lørdagen fra 10.00-13.00. Sønderborg Handels butikker i midtbyen har dog åbent til kl. 14 om lørdagen. Indkøbscentre og dagligvarebutikker har oftest længere åbent.

Find indkøbsmuligheder i hele Sønderborg-området i vores butiksoversigt

Følg os på: