VisitSønderborg

Din guide til oplevelser

Gendarmstien - 84 km Europæisk kvalitetsvandrevej

Glæd dig til de mange oplevelser

Sønderborg-området dækker øen Als og fastlandet omkring Broagerland, langs Flensborg Fjord til Rinkenæs og op med Als Sund til Ballebro.
Herunder hører også byerne Gråsten, Augustenborg, Nordborg og Sønderborg.
Her finder du et utal af muligheder for at være aktiv og lære under ferien. 

Historiens vingesus

Få øjnene op for et område der er utrolig rigt på historie - lige fra oldtiden med gravhøje og spektakulære maritime fund til krigshistorie af nyere dato.

Naturen omkring dig

Her er grønt så langt øjet rækker og højt til himlen. Store og små vandhuller vrimler med padder og insekter. Havørnen kan ses svæve højt oppe og dyrene i skoven hygger sig i skyggen af bøgetræerne.

Vær aktive sammen

Der finde mange muligheder for at nyde hinandens selskab under aktiviteter i vores område. Om I vil cykle, vandre eller benytte Jer af Rideruten Als med mere - så finder I et væld af muligheder

Kunst og Kultur

Tag med til folkefesten ringridning. Oplev et væld af kunst og skulpturer udført af lokale, royale og internationale kunstnere. Lad dig betage af musikken og teatrets verden. Gå ombord i lokal- og bygningshistorie.

Shopping

Glæd dig til gader med små butikker i vores byer og shoppingcenter Borgen i Sønderborg midtby

Mad og Drikke

Det siges jo, at kærlighed går gennem maven - det er i hvertfald en god kulturformidler. Om det skal være det berygtede solæg eller det legendariske sønderjyske kaffebord er op til dig.

Gendarmstien - 84 km Europæisk kvalitetsvandrevej

På en vandretur ad Gendarmstien er der tid til fordybelse og flotte naturoplevelser