Gratis oplevelser

Foto: Settergren - Pixabay

Gode oplevelser behøver ikke koste penge, og i Sønderborg-området har vi, ud over vores smukke natur, en række tilbud der venter på jer!

Tag blandt andet madpakken med og besøg de mange legepladser, der både indbyder til leg for de helt små og de store børn. Find og læs mere om de kommunale legepladser på web-app’en. 

Se cromagnon-manden Peter
Tag en tur tilbage i tiden og besøg Jørgen Riecks Arkæologiske Museum, der så vidt det vides er Danmarks største privatsamling, hvor man kan se emner fra stenalderen frem til middelalderen. 

Oplev det hele fra oven
Book gratis billet på nettet og tag turen op til Point of View på Alsik Hotel og Spa, hvor I kan nyde udsigten over Sønderborg og ferieøen Als fra 16. etage.

På sporet af 1864
Udstyret med en smartphone kan I også gå på opdagelse i de historiske lokaliteter fra krigen i 1864. Download ”På sporet af 1864” (tilgængelig på dansk) eller ”Rute 1864” ( tilgængelig på dansk, tysk og engelsk) appen i Appstore eller på googleplay, der er udviklet af Historiecenter Dybbøl Banke. Få adgang til breve fra soldaterne og deres personlige oplevelser af krigen.

Ny i 2023 - På vej til slagtebænken.
Du er med på første parket og får del i Eskilds tanker og bekymring på den tunge vandring op til Dybbøl den 18. april 1864.

Prøv Geocaching!
Tag på jagt efter de ca. 2200 catches der findes i Sønderborg-området. Geocaches er fysiske beholdere som du kan finde ved hjælp fra appen. Som ny bruger skal du downloade den officielle Geocaching app, oprette en bruger og så er du klar til skattejagt. Geocaching fører dig ind i byerne og ud i skovene og det er muligt at tilgå mange af dem uanset om du er til fods, i bil eller på cykel. 

StoryHunt - slagtebænk
Destination Sønderjylland

Slagtebænk Dybbøl

Nyhed i 2023

Følg Eskild´s langsomme og tunge fodspor på, hans og kompagniets vej til slagtebænken på Dybbøl Banke, med den nye app fra StoryHunt.

Følg os på: