Golf på naturskønne baner

Foto: Benniksgaard Golf Klub

Sønderborg-området byder på muligheden for et spil golf på hele tre baner. Benniksgaard Golf Klub, hvor banen ligger ned til Flensborg Fjord og på ferieøen Als finder du to gode golfbaner ved Nordborg Golfklub og Sønderborg Golfklub.

Alle vore golfbaner har 18 huller og ligger i skønne naturområder, der godt kan aflede ens koncentration fra selve spillet. Her bliver matchen til en afslappende oplevelse, så du kan ryste dagligdagens stress og jag af dig og bare nyde tilværelsen i de skønne omgivelser.

Græsset er altid grønnere på den anden side af hegnet - sådan lyder en af vore kendte talemåder. I vort område er græsset faktisk grønnere end de fleste andre steder i Danmark. Det skyldes de milde vintre, som beliggenheden tæt på kysten giver. Klimaet er skånsomt mod græsset, og det er ingen aprilsnar, når vi fortæller, at du på vores baner som regel kan spille på perfekte greens allerede 1. april.

Benniksgaard Golf Klub med det kuperede landskab, de mange små søer og den fantastiske udsigt over Flensborg Fjord, er en af landets smukkest beliggende golfbaner. Benniksgaard Golf Klub har også en par-3 bane og en træningsbane, som kan benyttes, selvom du er nybegynder eller ikke er medlem af en golfklub.

Nordborg Golfklub tilbyder en bane der er beplantet med egnens naturlige træer og buske. Det naturskønne område har en niveauforskel på 20 meter. Fra det højeste punkt kan du nyde den smukke udsigt over Lillebælt til Fyn. Banen stiller krav til både elite og Bogey spilleren. Især i blæsevejr på de højeste områder.

På ferieøen Als i Sønderborg-området, har du to golfbaner at vælge imellem, den ene er Nordborg Golfklub på Nordals.Foto:SEBFoto.dk

Sønderborg Golfklub er centralt beliggende ved Augustenborg. Det let kuperede terræn, dels med gamle læhegn og åbne engstrækninger giver et spændende og afvekslende hulforløb. Fra banen har du en storslået udsigt over det smukke våd- og naturområde ved Mjang Dam. Er du ikke medlem af en golfklub kan du i Sønderborg Golfklub for DKK 75,- få adgang til en 6-hullers par-3 bane, til driving range og puttinggreen, hvor du frit kan slå bolde. De passende køller kan lejes i proshoppen.

Banen ved Sønderborg Golfklub grænser ud til det naturskønne vådområde Mjang Dam, hvor der er et meget rigt fuglelivFoto:Sønderborg Golfklub

Følg os på: