Augustiana Kunstpark & Kunsthal i Augustenborg på øen Als

Augustiana Kunstpark og Kunsthal

Foto: Conni Ernst

I Augustenborg er der rig mulighed for at nyde kunst i flotte omgivelser. 

I Augustenborg ligger Augustiana Kunstpark og Kunsthal med udsigt over fjorden og Augustenborg skov. Her kan man nyde samtidskunst i international klasse både ude og inde.

Kunstpunkt er flyttet ind i det gamle posthus og er en kunstner sammenslutning og et udstillingssted, der summer af kreativitet. 

I det gamle rådhus holder KunstVærket til. Det er et kreativt hus der består af kunstværksteder og atelier, hvor kunstnerne slipper kreativiteten løs. 

 

Augustiana Kunstpark og Kunsthal

OM AUGUSTIANA KUNSTHAL & KUNSTPARK Augustiana er en kulturhistorisk og arkitektonisk perle med en lang og broget historie bag sig og en spændende fremtid som international kunstpark og kunsthal foran sig. Augustiana har fokus på professionel samtidskunst og præsenterer året rundt er va...

KunstPunkt

KunstPunkt er et udstillingssted/ Gallerie, i det gamle nedlagte posthus i Augustenborg. Foreningens ca. 200 medlemmer kan leje huset til Kunstudstillinger, hvor der er offentlig adgang. Der er årligt ca. 30 meget forskellige udstillinger, med deltagelse af over 100 forskellige kunst...

KunstVærket

KUNSTVÆRKET I AUGUSTENBORG  er et kreativt hus bestående af 51 kunstværksteder og atelier der summer af inspiration. KunstVærket holder altid åbent hus den sidste weekend i måneden fra kl. 11-16, hvor mange af kunstnerne vil være til stede og arbejde på deres værksteder.