Dybbøl Banke og Sønderborg Slot
Dronningen bydes velkommen til Gråsten

Velkommen til

Foto:Rune Johansen&Kim Toft Jørgensen

Velkommen til Sønderborg Turistbureau og Sønderborg Kommune, hvor du både kan tage på Ø-ferie, opleve Det historiske Grænseland og besøge Sønderborg - storbyen i naturen.

Ferieøen Als og resten af Sønderborg-området byder både på muligheden for aktiv ferie i form af vandre- og cykelture, 100 km til hest på Rideruten Als og ture i havkajak på Flensborg Fjord og rundt om øen Als. Du kan også tage på fisketur eller svinge golfkøllen.

Historie findes overalt, hvor du bevæger dig - lige fra bronzealderen til nutiden. Dykker du ned i områdets historie kan du ikke undgå krigen i 1864, som efterlod dybe spor i danskernes bevidsthed, men også 1. Verdenskrig satte sit eftertryk på denne del af landet, som var under tysk herredømme frem til Genforeningen i 1920.

På byferie i Sønderborg kan du shoppe og nyde det rolige caféliv. Følge Kultur-turen rundt til udvalgte skulpturer i byen eller vandre gennem den gamle bydel med de små huse, besøge Museet på Sønderborg Slot eller nyde booke dig ind til massage på Alsik Hotel og Spa.

Dronningen bydes velkommen til Gråsten

Det er ikke kun gæster fra udlandet og andre dele af Danmark, som vi byder velkommen til i Sønderborg Kommune. Siden 1935, har vi hvert år nogle ganske særlige sommergæster på slottet i Gråsten! Kronprinsparret og deres børn ankommer under mere private former, hvorimod Hendes Majestæt Dronning Margrethe II får en officiel modtagelse på Torvet i Gråsten.Foto:Kim Toft Jørgensen

Følg os på: