Gå til indhold
©  Foto:

SUP og SUP Yoga i Sønderborg

SUP begynderkursus

Så har du muligheden for at prøve kræfter af med SUP i Sønderborg. Vi tilbyder SUP kurser til begyndere, som ønsker en introduktion til at stå på SUP board. Kurset bliver afholdt af uddannet SUP instruktør, som vejleder og guider dig gennem hele forløbet. Vi har fokus på at skabe en sjov og udfordrende oplevelse, som er god for krop og sjæl, så forvent at blive våd og at grine meget.

SUP (Stand Up Paddleboard) er en af verdens hurtigst voksende sportsgrene. SUP er en fantastisk form for motion, da man bruger hele kroppen. Det kan både være hårdt (hvis man vil det) eller en afslappende tur, som sørger for at man kan have et frirum fra dagligdagens trummerum.

Man får hurtig en succesoplevelse, og der er altid mulighed for at lære til og forbedre ens teknik.

 

SUP Yoga for begyndere

I SUP yoga er boardet din yogamåtte på vand. SUP yoga aktiverer alle muskler i din krop og udfordrer din balance og koncentration. I SUP yoga for begyndere er der primært fokus på siddende og liggende stillinger. Ønsker du at blive udfordret yderligere på din balance, bliver du også guidet op i stående stillinger. Kurset undervises af en SUP yoga instruktør.

 

SUP og SUP yoga event

Her får du den unikke mulighed for at prøve to af sommerens mest hotte vandsportsoplevelser.

Dette kursus er tilrettelagt som en ”smagsprøve” af både SUP og SUP Yoga med fokus på at introducere dig til begge aktiviteter. Eventet er både til dig, der gerne vil prøve SUP yoga, men som gerne vil introduceres til SUP først, og til dig som bare gerne vil prøve begge dele.

Følg os på: