Sønderborg Turistbureau

Foto: Mette Sehrt
Service og information
Autoriserede turistbureauer
Adresse

Perlegade 50

6400 Sønderborg

Kontakt

E-mail:info@visitsonderborg.com

Telefon:74423555

COVID-19 restriktion: Fra den 29. oktober 2020 til den 2. januar 2021, skal der benyttes mundbind eller visir i det offentlige rum, såsom detailhandel, kultur- og fritidsinstitutioner o.l. dette gør sig også gældende for besøgende hos Sønderborg Turistbureau. Der må være 6 gæster inde ad gangen og vi har håndsprit til fri afbenyttelse.

Velkommen til Sønderborg Turistbureau - det officielle bureau for turismeservice i Sønderborg Kommune.

Besøg vores hyggelige gæstecenter i Det Sønderjyske Hus på Perlegade 50 i Sønderborg.

På vores touchbord kan gæsterne sammensætte deres helt personlig guide med informationer om overnatning, restauranter, seværdigheder, begivenheder og turforslag. Efterfølgende kan "guiden" sendes til en mailadresse, scannes som QR-kode eller printes ud.

Derudover står der to I-pads til gæsternes rådighed, hvor de kan søge oplysninger. Huset har desuden gratis gæsteadgang til Wi-Fi.

Den bemandede del af turistbureauet har salg af fisketegn, souvenirs, postkort og frimærker samt billetsalg fra SønderborgBilletten og TicketMaster.

I sommersæsonen arrangerer vi guidede byture i Nordborg, Augustenborg og Sønderborg samt ture med guide på Gendarmstien og i Gråsten Slotskirke og Have (når kongefamilien ikke bor på slottet). 

Besøger I os med en større eller mindre grupper, kan der bestilles særlige rundvisninger.

Vi holder lukket på søn- og danske helligdage samt Grundlovsdag (5. juni).

Besøg vores Info-spots i sommerlandet

Turistinspirationsstederne også kaldet Info-spots finder du hos flere lokaliteter rundt på øen Als og på fastlandet. Her er der i samarbejde med lokale aktører, blevet indrettet et lille turistinspirations sted til gæster med en infoskærm og et udvalg af brochurer.

Adresse

Perlegade 50

6400 Sønderborg

Åbningstider

02 Jan 20 / 23 Dec 20

mandagtirsdagonsdagtorsdagfredag

10:00 - 17:00

10 Aug 20 / 23 Dec 20

lørdag

10:00 - 13:00

Måske også interessant for dig:

Se mere
Sidst opdateret af
VisitSønderborg