Gå til indhold
©  Foto:

Restaurant Det Gamle Rådhus

Restaurationen
De bliver sendt tilbage i tiden, når De træder ind i de hyggelige lokaler på DET GAMLE RÅDHUS i Gråsten. Restaurationen er indrettet med inspiration fra Postgården i Matador - Tjenerne er iklædt stilfulde, gammeldags uniformer, og i hjørnet står bornholmeruret og tikker.

Morgenbordet på DET GAMLE RÅDHUS bugner af de lækreste morgenmadsklassikere, med alt fra müsli, yoghurt, bagerbrød, pålægsfad og diverse æggeklassiker efter eget ønske. Efter et godt solidt måltid mad i hyggelige omgivelser, kan De gå en tur i naturskønne Gråsten før restaurationen igen åbner op for en smagfuld frokostanretning – hvor buffeten byder på klassiske danske retter lavet fra bunden af lokale kvalitetsråvarer.

Hold dit selskab hos os
Lad de stemningsfyldte og hyggelige lokaler på DET GAMLE RÅDHUS danne rammen om Deres næste fest; konfirmationen, brylluppet, fødselsdagen eller anden mærkedag. Uanset om De er et større selskab, eller en eksklusiv lille kreds, skræddersyer vi ethvert arrangement efter Jeres ønsker og behov.

Mangler De et sted at holde Deres næste møde, kursus eller konference, så er DET GAMLE RÅDHUS’ historiske og charmerende lokaler det perfekte valg. Vi skræddersyer arrangementet med udgangspunkt i Jeres dagsorden.