Kære gæst

Foto: VisitSønderborg

Sønderborg Turistbureau byder; Velkommen til ferieøen Als, det historiske grænseland og Sønderborg - storbyen i naturen.

Besøg os i Det Sønderjyske Hus på gågaden i Sønderborg, hvor vi deler indgang og lokale med caféen Det Sønderjyske Køkken - så efter en snak med os har du også mulighed for, at købe en kop kaffe og en tallerken med kager fra det sønderjyske kaffebord og fordøje både kage og informationer ovre i sofaen.

På turistbureauet i Sønderborg findes der flere digitale løsninger, som du frit kan benytte. Der er gratis Wi-Fi blot du vælger Guest eller du kan benytte en af de to IPads med internetforbindelse. På det store touchbord kan du søge informationer i vores database og hente dem ned enten via en QR-kode, som mail eller på papir. 

Vores bureau er betjent i vores officielle åbningstider, mens den digitale del følger caféens lukketider.

Turistinformationer i sommerlandet

I selve højsæsonen kan du møde vore Turistservicemedarbejdere ude i marken - det er de flinke folk med de grønne t-shirts, hvor på der står; Turistinfo spørg mig!

 

Hvis vejen ind til Sønderborg er lidt lang eller du blot har brug for informationer for nærområdet, så kan du også vælge at kigge forbi Turistinformationen i Gråsten eller Nordborg.

Gråsten Turistinformation

Lille information med lokale brochurer - beliggende hos hotel og restaurant Det Gamle Rådhus. Salg af statens fisketegn til havet.

Nordborg Turistinformation

Lille information med brochurer fra lokalområdet. Salg af statens fisketegn til havet.