Gå til indhold
©  Foto:

IHS Tour Camp 2022

5 dage i gult ...

i de smukkeste omgivelser på Idrætshøjskolen Sønderborg, fra den 29. juni - 3. juli 2022.

Vær med når Idrætshøjskolen i Sønderborg indbyder til Tour Camp  29. juni - 3. juli 2022.

Oplev og mærk målbyen Sønderborg på tætteste hold, når Tour De France feltet drøner lige forbi Idrætshøjskolen. Kom og få en masse fede oplevelser på IHS. Der vil være 3 planlagte cykeldage hvor der  bl.a. køres  på dele af  3. etape i mellem Vejle og Sønderborg. Denne tur giver og perfekt forsmag på søndagens etape. Du vælger selv rutens sværhedsgrad.

Vil du måske hellere opleve Tour Campen uden cykelruter, vil der være rig mulighed for at opleve Sønderborgs smukke natur og mange muligheder eller se dig omkring i Sønderborg med mulighed for shopping i de mange små specialforretninger. På de mange caféer og restauranter kan man nyde lækker mad eller en dejlig iskold drink eller fadøl. Alt i alt en unik mulighed for selvforkælelse midt i skønne Sønderborg, med Touren som omdrejningspunkt.

- Cykel eller ej - 5 uforglemmelige dage i GULT

Kombinér som du / I synes:

  • Prøv benene af på Tour De France ruten mellem Vejle og Sønderborg og 2 andre naturskønne ruter i Sønderjylland. Dette kan også servicere af cykler, før, under og efter turene .
  • Oplev målbyen Sønderborg med dens mange hyggelige og spændende specialbutikker og dejlige havnemiljø.
  • Stemningsfyldt miljø på IHS, med storskærm / TDF, foredrag, portvinssmagning / ølsmagning / vinsmagning og intimkoncert med kendt dansk kunstner lørdagen.

 Idrætshøjskolen er den perfekte ramme med logi, forplejning, stemning og oplevelser både for dem med fart- og dem med ro på …