Byens Havn - en guidet tur i Sønderborg

Foto: VisitSønderborg
Aktiviteter
Sightseeing
– hør om udviklingen fra fattige kår til wellness.
Adresse

Alsion 2

6400 Sønderborg

Kontakt

E-mail:info@visitsonderborg.com

Telefon:74423555

Billetter kan kun købes online senest 24 timer før. Der er begrænset antal pladser på grund af Covid-19. Vi forbeholder os retten til at aflyse rundvisninger ved ændringer i restriktioner. 

 

På en guidet tur oplever du byens havn. Du hører om havnens udvikling fra fattige kår til virkeliggørelse af Frank Gehrys havneprojekt med bl. a. wellnesshotel.

Blodet flød i havnen! Forstil dig lange bilkøer som venter på at komme over Chr. X’s bro, fragtskibe, erhvervsfiskere og et slagteri, hvorfra blodet bare løber ned i Als Sund. Nu ser du en flot havnefront hvor mennesker spadserer og hygger sig samt nye bygninger som skinner i solen. Hvis du ønsker at vide hvordan det kunne ske, så tag med på Byens Havn rundvisningen.

På turen oplever du forskellige bygninger langs med byens havn, hvor den kyndige guide fortæller om havnens udvikling fra en havn med industri og jernbane til et havneområde med restauranter, en ny flot havnefront og nye bygninger der huser alt fra en koncertsal til et hotel med wellness. Ved hjælp af små anekdoter gør vi turen levende.

Sprog: Dansk og tysk

Turen tilbydes den 9. og 23. juli samt 6.august 2020. 

Start kl. 11 og varighed ca. 2 timer.

Læs mere og book din billet hér

Adresse

Alsion 2

6400 Sønderborg

Priser

Voksne

50 DKK

Børn (0-12 år)

Gratis

Sidst opdateret af
VisitSønderborg