Gå til indhold
©  Foto:

Als Segway

Børn og voksne kan udfordre hinanden på Segway hos Als Segway.  

Efter grundig introduktion af vores kyndige guide får hele familien muligheden for at prøve kræfter med en Segway på vores udendørs Segwaybane på 2500 m2, hvor der er udfordringer for unge og gamle, begynder og øvede. 

Hvis du har lyst, er der også mulighed for at køre en tur i en lille skov, som ligger i forlængelse af Segwaybanen og vi kører et smut ned til vandet. Her får du fornemmelsen af at køre i den frie natur, selvom det er på et lukket område.

Vi anbefaler, at du mindst er 135 cm høj og vejer minimum 40 kg for at køre på Segway. Det svarer oftest til børn i alderen 10-11 år.

 

Vi tilbyder også guidede ture på Segway på det naturskønne Kegnæs eller andre steder efter aftale (16+). 

Kom og oplev naturen på en Segway med en kyndig guide.  Nyd naturen og den betagende udsigt over Østersøen - alt imens du svæver afsted på en Segway. Turen varer ca 1 time og er på omkring 6 km. Vi kører på små veje, grusveje og markveje og på stranden, hvis vejret tillader det.

Turen starter med en grundig introduktion af vores kyndig instruktør, som sørger for, at alle er  klar til at komme med på tur. Du får udleveret sikkerhedshjelm med integreret højtaler og via den kan vores instruktør hjælpe dig undervejs og fortælle om det I ser.Vi starter turen i et moderat tempo og guiden vil sørge for, at alle kan følge med og får mulighed for at nyde den fantastiske tur.

Vær opmærksom på, at det er din egen ulykkesforsikring, der dækker under Segway-kørsel, da du kører på eget ansvar. 

Du skal mindst være 16 år for at kunne køre på offentlig vej, men er du yngre, kan du sagtens køre alligevel - vi har en lukket Segawaybane. 


 

Følg os på: