Panoramaudsigt over Benniksgaard Golf

Golf på naturskønne baner

I Sønderborg-området finder du tre smukke golfbaner. Alle vore golfbaner har 18 huller og ligger i skønne naturområder, der godt kan aflede ens koncentration fra selve spillet. Her bliver matchen til en afslappende oplevelse, så du kan ryste dagligdagens stress og jag af dig og bare nyde tilværelsen i de skønne omgivelser.

Græsset er altid grønnere på den anden side af hegnet - sådan lyder en af vore kendte talemåder. I vort område er græsset faktisk grønnere end de fleste andre steder i Danmark. Det skyldes de milde vintre, som beliggenheden tæt på kysten giver. Klimaet er skånsomt mod græsset, og det er ingen aprilsnar, når vi fortæller, at du på vores baner som regel kan spille på perfekte greens allerede 1. april.

Sønderborg Golfklub er centralt beliggende ved Augustenborg. Det let kuperede terræn, dels med gamle læhegn og åbne engstrækninger giver et spændende og afvekslende hulforløb. Fra banen har du en storslået udsigt over det smukke våd- og naturområde ved Mjang Dam. Er du ikke medlem af en golfklub kan du i Sønderborg Golfklub for DKK 75,- få adgang til en 6-hullers par-3 bane, til driving range og puttinggreen, hvor du frit kan slå bolde. De passende køller kan lejes i proshoppen.

Nordborg Golfklubs bane er beplantet med egnens naturlige træer og buske. Det naturskønne område har en niveauforskel på 20 meter. Fra det højeste punkt kan du nyde den smukke udsigt over Lillebælt til Fyn. Banen stiller krav til både elite og Bogey spilleren. Især i blæsevejr på de højeste områder.

Benniksgaard Golfcenter med det kuperede landskab, de mange små søer og den fantastiske udsigt over Flensborg Fjord er en af landets smukkeste golfbaner.  Benniksgaard Golf Center har en 9-huls par-3 bane og en træningsbane, som ligeledes kan benyttes, selvom du ikke er medlem af en golfklub.

Del denne side

Ud i naturen

Oplev vores mange skønne naturområder