Bon Jovi koncert på Slagmarken

Bon Jovi lander den 11. juni 2019 i Sønderborg med sin nye “This House Is Not For Sale” turne og indvier det nye koncertområde, Slagmarken, lige nord for Sønderborg, med Def Leppard som ”Very Special Guest”.

Store stjerner som Eric Clapton, Roger Waters, Elton John, Sting, BB King, Mark Knopfler og mange flere har lagt vejen forbi Sønderborg, men aldrig før har det været muligt at samle så stort et publikum. Det bliver den største koncert, der har været arrangeret i Sønderborg.

"Der findes intet bedre end at spille alle disse udendørs koncerter for tusindvis af fans. Vi glæder os utroligt til at se jer alle sammen", siger Jon Bon Jovi.

Hér i Sønderborg glæder vi os også utrolig meget til, at få besøg af jer i vores - synes vi da selv - utrolig smukke omgivelser!

Vi håber naturligvis, at I har tid og lyst til at opleve andet end lige koncerten og eventuelt forlænge jeres ophold. Vi har derfor sammensat en oversigt til jer med inspiration!

Har I brug for overnatning? Vi har kontaktet overnatningsstederne i Sønderborg Kommune og samlet en oversigt med dem der stadig har ledig kapacitet!

 

Trafikken bliver reguleret! 

En event af disse dimensioner kræver tålmodighed og forberedelse hjemmefra
- se de vigtige trafikinformationer hér!

Øvrige trafikanter i Sønderborg by vil kunne mærke koncerten i form af spærrede veje, ensretning og omkørsel.

Skal du ud til Sønderborg Lufthavn, så se venligst dette kort!

Del denne side

BonJovi2019.dk

Praktiske informationer
og billetsalg