Sorry if you notice any errors on this page - we're updating our design. Thanks for your patience!

Oplevelsesparken Universe - en forunderlig verden for hele familien

I en (ikke) så fjern galakse ligger Universe. En forunderlig verden, hvor droner suser rundt, træer vokser på hovedet og skøre robotter sludrer løs. I kan opleve en eksplosiv cocktail af kogende kvælstof, gas og brag, blive fly-piloter for en dag og flyve ud til de fjerneste dele af universet på et splitsekund. Oplev naturens vilde kræfter, ræs på Segways, løft en bil og prøv universets koldeste is. Velkommen til Universe – oplevelsesparken, hvor sjov er en videnskab. Kig forbi og få timevis af fantastiske, forunderlige og lærerige oplevelser for hele familien.

Universe byder på højtflyvende oplevelser for både store og små. Dronebaner, 5D-rumrejser og flysimulatorer er blandt parkens helt nye attraktioner – og der er garanti for sug i maven, vind i lokkerne og skyhøj underholdning for hele familien. 

Til vands, lands og i luften

Er du en rigtig vandhund, så er WaterWorks måske lige noget for dig? Leg og lær med vandet og oplev dets kraftfulde egenskaber, prøv et væld af forskellige vandkanoner og vandpumper, inden I hopper videre til Sæbebobleland og laver verdens største sæbebobler, hvor far og mor kan sættes i en sæbeboble.

Bagefter kan I gå på opdagelse i den Blå Kube, hvor fire af verdens største naturfænomener venter på jer: gletjser, gejser, lyn og vulkan. Naturen spiller rigtig med musklerne, og I kan være med! Skal der herefter læres om energi, er det bare med at komme afsted til EnergyLab, hvor I kan lege med forskellige former for energi, blandt andet olie, gas og vindmøller.

I Cumulus er der et væld af sjove attraktioner, hvor vindens kræfter kommer til udtryk. Skal du med i flysimulatoren som en ægte pilot, tale med robotten Robert, flyve med en drone eller måske et smut i 5D-biografen og opleve det ydre rum?

I Universe finder I desuden også et Science Show, hvor I kan opleve videnskabens magi, samt Explorama med mere end 50 sjove udfordringer for hele familien plus en dejlig have, hvor I kan slappe af. Se også hvilke events, der venter jer, når I kommer på besøg.
Alt dette og meget mere i Universe! Ses vi?

Kontakt

Universe
Mads Patent Vej 1
6430 Nordborg

Tlf: +45 88 81 95 00

E-mail: info@universe.dk

Hjemmeside: www.universe.dk

Se også hvilke produkter, du kan booke til Universe eller tag et kig på Universes åbningstider.

Del denne side

Historiecenter Dybbøl Banke

Er du på jagt efter en historisk oplevelse, hvor både børn og voksne bliver underholdt?

Så er Historiecenter Dybbøl Banke lige noget for jer - klik her og læs mere!

Billet til 3 attraktioner

Kombi-billet til 3 attraktioner

Få adgang til hele tre forskellige attraktioner, hvor du får masser af oplevelser for hele familien.

Besøg den populære Oplevelsespark Universe, det historiske Kulturcenter Dybbøl Banke og det imponerende Sønderborg Slot.

Hits for kids

Leder du efter flere skønne oplevelser for børnene?

Så klik her for at finde børnenes favoritter i det sønderjyske.