Oplevelsesparken Universe - en forunderlig verden for hele familien

I en (ikke) så fjern galakse ligger Universe. En forunderlig verden, hvor droner suser rundt, træer vokser på hovedet og skøre robotter sludrer løs. I kan opleve en eksplosiv cocktail af kogende kvælstof, gas og brag, blive F16-piloter for en dag og flyve ud i fjerne galakser på et splitsekund.  

 

I sæson 2016 byder Universe på højtflyvende oplevelser for både store og små. Dronebaner, 5D-rumrejser og F16-flysimulatorer er blandt parkens helt nye attraktioner – og der er garanti for sug i maven, vind i lokkerne og skyhøj underholdning for hele familien.

 

En verden i luften – Oplev dette i Cumulus

Dronebanen

På vores helt nye dronebane kan I svirre rundt i luften med vaskeægte droner. I kan flyve dronerne igennem træningsbanens landskab, hvor der venter jer sjove og svære forhindringer. Dyst mod hinanden, og se, hvem der scorer flest point.

 

Rumrejse med robotguide

 

Tag med robot Rusty på en spektakulær 5D-rejse mod det uendelige univers, og mærk forbløffelsens magi, når I flyver til fjerne og farverige galakser. Men hold godt fast! Rusty er fuld af uforudsigelige fjollerier.

 

F16-flysimulatorer

Vores største nyhed i 2016 er den spritnye F16-flysimulator. Her bryder I himmelhvælvingen med lynets hast, og luftrummet er med ét jeres legeplads. Men pas på! Ægte flyhelte skal holde øje med luftens faretruende fjender.

 

Udendørs attraktioner

 

Science Show

Er I klar til en eksplosiv cocktail af boblende kvælstof, gas og brag? I vores spektakulære og lærerige Science Show oplever I videnskabens magi helt tæt på, og der er masser af begejstring at hente for både børn og voksne. 

 

Segwaybanen

Hop op på en Segway, og prøv kræfter med en teknologi, hvor interaktion, computerkraft og kroppens balance kombineres. I skal udfordre jer selv gennem alle de krogede sving og overvinde forhindringerne på banen. 

 

Bittens Have

I Bittens Have kan I for en stund skrue helt ned for tempoet. Den frodige og farverige blomsterhave er en oase af sanseindtryk for alle naturelskere og livsnydere. Kan I finde blomsterne, der dufter af cola og chokolade?  

 

Del denne side

Opdateret af:

VisitSønderborg info@visitsonderborg.com
 

Kontakt

Adresse

Mads Patent Vej 1
6430 Nordborg

Telefon

+45 88819500

Fakta

 • Faciliteter

  • Restaurant/Cafe
  • Parkeringsplads for busser
  • Medbragt mad er tilladt
 • Klassifikation

  • Johanneskors
  • God adgang
 • Type

  • Temapark

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 9.809507783
Latitude : 55.041617951